EDISCREATION Silent Switch OCXO

13900 kr

Konstruerad för audiobruk.

Kategori: Etikett:

Beskrivning

Silent Switch OCXO är en unik fiberbox, designad för att säkra kvaliteten på digital signalströmning, oberoende av om det är en streamer, musikserver, NAS, D/A omvandlare eller om den ska användas som en digital ändpunkt. Den har ett totalt nydesignat koncept – att i minsta detalj vara anpassad till audiofil ljudåtergivning.
Med Silent Switch har Ediscreation lyckats skapa en extremt låg brusnivå och därmed höjt precisionen i nätverksanslutningen.

Genom att använda diskret uppbyggda linjära nätdelar, matas spänningen till OCXO-klockans LDO-regulator till en nästan omätbar brusnivå. OCXO system-oscillatorn (klockan) garanterar en jitternivå på ofattbara 0.25 – 0.35 pico-sekunder och en frekvensstabilitet på ±10 PPB (parts per billion)!

Isolering av jordningen har för första gången i branschen implementerats i en nätverks-switch. Det hindrar helt jorden från routers, det eliminerar brus från nätverket och resulterar därmed i en helt tyst, kolsvart bakgrund. LAN-kontakterna håller givetvis high-end audio-standard för ultimat signal-anslutning och medger dessutom för bästa signal-isolation så att om man önskar, även kan ansluta robusta LAN-kontakter, t.ex.  Telegärtner. 

Kärnan i denna switch göms under en CNC-fräst skyddskapsel med kylfläns, vilket ger en bra skärmning och låg arbetstemperatur. 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”EDISCREATION Silent Switch OCXO”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *