LightCore Pro Fiber-LAN: extra hög streamingkvalitet!

8500 kr13500 kr

10 m. militärklassad fiberkabel
2 omvandlare
2 SFP-moduler
drivrutiner till PC
OBS! En Keces P-6 extern nätdel finns som alternativt tilläg vid beställning.

Artikelnr: N/A Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

Ett fiberoptiskt streaming Kit. 
Streamingen erbjuder enorma möjligheter inom musikdistribution. Två års tid har lagts på att testa, utvärdera och dokumentera samtliga ingående komponenter som ingår i ett LAN-kit. Extremt noggrannt utvald utrustning: sändare, SFP, kabel, allt för att kunna göra det enkelt och tryggt för dig som är intresserad av en optimal ljudkvalitet i musikstreaming.

LightCore Pro är ett 1000 Mbit system med Etherwan sändare och mottagare samt EtherWAN SFP moduler, tillverkade efter industristandard. Dessutom ingår en militärklassad, fiberoptisk kabel.
Tyska VIABLUE-S Ethernetkabel medföljer, terminerad med Telegärtner CAT 8.1 kontakter.

Fiberlan återger ljud med hörbart högre upplösning än ordinär kat 8.1 kabel. Signalen kan föras upp till 4 km utan förluster. Kabeln som medföljer är 10 meter men förhållandevis tunn och smidig, vilket gör att den kan gömmas under en soffa, byrå etc. Kablar, omvandlare och SFP-moduler finns till förhållandevis låga prisnivåer. Skillnaden här är att efter två års tester har gjort att den kvalitet man får i kitet håller en nivå som ingen annan tillverkare når upp till. Slipningen av fiberändarna är gjord av det företag som visade sig vara skickligast i jämförelse mellan de fyra främsta i branschen.

Skillnaden mellan fiberkabel och optisk kabel är att optisk nätkabel (ToSlink) inte är av glas. Den tappar prestanda efter några meter. Fiberkabeln (laser) når 4 km utan någon förlust i ljudåtergivningen. Beställer du LightCore Pro så blir jämförelsen i en A/B-test med exempelvis en CAT7-kabel övertygande.

En recommendation är att samtidigt lägga till en extern nätdel för att nå optimal kvalitet.
Se alternativ i beställningen.

Ytterligare information

Variant

med kecesp6, utan kecesp6

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”LightCore Pro Fiber-LAN: extra hög streamingkvalitet!”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *