Pylon Diamond 28 MkII

34800 kr

En uppgraderad storsäljare.

Artikelnr: N/A Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Diamond 28 Mk II – ny generation av den populära Diamond 28.

Så här beskriver tillverkaren de nya Diamond 28 MkII:
”I Diamond 28 Mk II har vi introducerat specialdesignade mid-element från det norska företaget Seas. Högtalarna har en ovanlig 2,5-vägs designkombination där det övre elementet är utrustat med en fasplugg och en lätt 1-tums talspole, baselementet är byggt med en massiv magnet och en 1,5-tums talspole med ett stort, linjärt rörelseomfång. Båda har noga matchats med varandra, vilket säkerställer en fokuserad ljudkälla som är mindre känslig för förändringar i lyssningsläget.

Vi har även uppdaterat diskanthögtalaren. Det är en Scan-Speak-design med ett neodymmagnetsystem, en dubbel resonantkammare och en förändrad front gjord av slitstarkt cellgummi. Detta bidrar till förbättrade detaljer och mikrodynamik i de översta frekvenserna. Elementet har en hög effektivitet och kontroll med extremt låg distorsion.

I jämförelse med sin föregångare har designen genomgått en subtil ansiktslyftning. Formen har en något större lutning och kolumnbasen har också blivit helt omdesignad, vilket ger systemet en snyggare siluett.Förutom noggrant övervägda och noggrant placerade förstärkningar och ribbor inuti har vi applicerat ett nytt ljuddämpande material vid sidan av den effektiva, naturliga fårullen som vi använde även tidigare. Hela installationen har testats med en laservibrometer i vår ekofria kammare för att få exakt resultat.

De nya förändringarna har resulterat i en betydande förbättring. De lägsta frekvenserna har ökat i djup, timing och kontroll. Mellanregistret uppvisar ännu större naturlighet och neutralitet, medan det övre frekvensområdet har blivit mer detaljrikt.

När vi skapade denna Diamond 28 Mk II var vår strävan att förbättra så många möjliga akustiska och estetiska egenskaper samtidigt som vi ville behålla samma egenskaper och ljudfilosofi.”

Öppen, luftig ljudåtergivning med en inbjudande karaktär.
Diskant: Pylon Audio PST 19.TN (Scan Speak D2010/852100)
Mid: Pylon Audio PSW 18.8.CA/P (1xSeas CA18RLY/P, special-specad)
Bas: Pylon Audio PSW 18.8.CA/X (Seas CA18RNX, special-specad)
4 Ohm
89 dB
34 – 20 000 Hz
196 x 1038 x 500 mm
25 Kg
Finish: Oljevax på ekfaner
Finish: Svartbetsad ekfaner

Ytterligare information

Finish

Ofärgad, Svart

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pylon Diamond 28 MkII”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *