The MQA Experience – 2L

219 kr Inklusive moms

2L
Klassiskt m.m.
Disc 1: MQA stereo och DXD stereo
Disc 2: MQA CD (RedBook) i Digisleeve
Hög ljudkvalitet.

Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Musiken som fångats av 2L innehåller norska kompositörer och artister och en internationell repertoar som återspeglas i den nordiska atmosfären. Dessa uppslukande inspelningar förvandlar inte bara hela lyssningsupplevelsen, utan också – mer radikalt – dessa innovativa inspelningar omkullkastar några mycket grundläggande begrepp om hur musik komponeras och framförs.

2L lägger focus på ett omfamnande ljud och har fått inte mindre än 36 amerikanska GRAMMY-nomineringar, 28 av dessa i hantverkskategorier
Bästa konstruerade album,
Årets bästa SS-album och producent.

Albumet LUX vann priset för bästa omfamnande ljud vid 62:a GRAMMY Awards.
MQA (Master Quality Authenticated) bygger på forskning inom auditiv neurovetenskap, digital kodning och i människans uppfattning om högkvalitativt ljud. Underliggande koncept riktar sig till hela systemet från studio till hem, analog-till-analog väg och hoppar bortom en smal digital domänvy av högkvalitativt ljud.

”Music Origami”-tekniken skapar en enda, kompakt, effektiv, streambar fil helt utan uppspelningsbegränsning, som kan laddas eller streamas och avnjutas i många olika situationer inklusive mobilen, i bilen, på en PC, genom en Hi-Fi utrustning och så vidare. MQA-filen kan öppnas helt för att återställa det exakta ljudet från studiomixningen med hjälp av en avkodare.

För att öka bekvämligheten kan bearbetningen fortsätta steg för steg, vilket möjliggör ett antal mellanliggande kvalitetssteg, som vart och ett kan förhandsgranskas i studion och läggas in.

Original ljudkälla: DXD (352.8kHz/24bit)
Disk 1: MQA stereo och DXD stereo
Disc 2: MQA CD (RedBook) i Digisleeve

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”The MQA Experience – 2L”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *